foto

Larry Finley

  • nar. 5.7.1921
    Arizona, USA
  • zem. 14.4.1977 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Patrola
1973 Muž, který miloval Kočičí tanec
1972 Culpepperovi hoši
Malí kovbojové
1970 Macho Callahan
1962 Muž, který zastřelil Liberty Valance

TV seriály

1972 Kung Fu (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace