foto

Ji-hye Seo

  • nar. 24.8.1984 (35 let)
    Soul, Jižní Korea

Herecká filmografie

Filmy

2018 Changgowl
2011 Soosanghan gogaekdeul
2007 Sangsabooilce - doosabooilche 3
2005 Yeogo goedam 4 : moksori

TV seriály

2019 Sarangeui bulsachak (TV seriál)
2018 Hyungbuoigwa : simjangeul humchin euisadeul (TV seriál)
2017 Heukgisa (TV seriál)
2016 Geurae, geureongeoya (TV seriál)
Jiltueui hwasin (TV seriál)
2015 Seolryeonhwa (TV seriál)
2014 Gwibooin (TV seriál)

Galerie (11)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky