foto

Shindong

  • nar. 28.9.1985 (34 let)
    Okres Mungyeong, Gyeongsangbuk, provincie Severní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Kkotminam yeonswae tereosageon

TV seriály

2010 Dokteo chaempeu (TV seriál)
Nongddang naesarang (TV seriál)
2008 Singkeul papaneun yeolaejung (TV seriál)

Dokumentární

2013 Syupeosyo 4 3D
2012 Aiem
2011 Syoopeosyo 3 3D

Host

TV pořady

2019 Peulleieo (TV pořad)
스테이지 K (TV pořad)
언더나인틴 (TV pořad)
2018 Syupeo TV (TV pořad)
뜻밖의 Q (TV pořad)
아이돌라디오 (TV pořad)
인체탐험대 (TV pořad)
토크몬 (TV pořad)
2017 Hasukjip ddaldeul (TV pořad)
싱데렐라 (TV pořad)
하트시그널 (TV pořad) - mod.
2016 Baeteul teulib (TV pořad)
Eunmilhage widaehage (TV pořad)
Neoeui moksoriga boyeo (TV pořad)
Video seuta (TV pořad)
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
듀엣가요제 (TV pořad)
2014 Jesika & Keuriseutal (TV pořad)
별바라기 (TV pořad)
어송포유 3 (TV pořad)
2012 Sinhwa bangsong (TV pořad)
쇼 챔피언 (TV pořad)
2009 Cheongchun bulpae (TV pořad)
유희열의 스케치북 (TV pořad)
2007 Radio seuta (TV pořad)
작렬! 정신통일 (TV pořad)
2006 황금어장 (TV pořad)
2003 비타민 (TV pořad)
1998 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.
1991 인기가요 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky