foto

Hanna Śleszyńska

  • nar. 11.4.1959 (60 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 7 uczuć
2017 Noc plná zázraků 3
2010 Belcanto
2009 Kouzelný strom
Zamiana
1998 Złoto dezerterów
1995 Awantura o Basie
Nic směšného
1992 Kawalerskie życie na obczyźnie
1983 Punkty za pochodzenie

TV seriály

2019 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S10E11)
Episode 7 (S10E07)
Episode 6 (S10E06)
další epizody (6)
2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Rysy na wizerunku (S03E05)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S09E13)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
další epizody (22)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (21)
2016 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (23)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace