foto

Doug Mand

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Most Likely to Murder

TV seriály

2018 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Trent?! (S03E12)
2017 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Will Scarsdale Like Josh's Shayna Punim? (S02E10)
2016 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I'm Going to the Beach with Josh and His Friends! (S01E09)
2015 The Comedians (TV seriál)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Partička pokeru (S09E05)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ultimátní Trik 1/2 (S08E11)
46 minut (S07E14)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Legentátní (S06E19)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Most Likely to Murder
2016 The Last Film Festival

TV seriály

2019 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I Need to Find My Frenemy (S04E15)
2018 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Oh Nathaniel, It's On! (S03E10)
2017 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Will Scarsdale Like Josh's Shayna Punim? (S02E10)
2015 The Comedians (TV seriál)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ultimátní Trik 1/2 (S08E11)
2009 CollegeHumor Show, The (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
El Generalissimo (S03E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace