foto

Doug Mand

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Most Likely to Murder

TV seriály

2018 Šílená bejvalka (TV seriál)
Trent?! (S03E12)
2017 Šílená bejvalka (TV seriál)
Will Scarsdale Like Josh's Shayna Punim? (S02E10)
2016 Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm Going to the Beach with Josh and His Friends! (S01E09)
2015 The Comedians (TV seriál)
2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Partička pokeru (S09E05)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ultimátní Trik 1/2 (S08E11)
46 minut (S07E14)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Legentátní (S06E19)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Most Likely to Murder
2016 The Last Film Festival

TV seriály

2019 Šílená bejvalka (TV seriál)
I Need to Find My Frenemy (S04E15)
2018 Šílená bejvalka (TV seriál)
Oh Nathaniel, It's On! (S03E10)
2017 Šílená bejvalka (TV seriál)
Will Scarsdale Like Josh's Shayna Punim? (S02E10)
2015 The Comedians (TV seriál)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ultimátní Trik 1/2 (S08E11)
2009 CollegeHumor Show, The (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
El Generalissimo (S03E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky