foto

Nara

  • nar. 13.3.1991 (28 let)
    Songnam, provincie Kjonggi, Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sonyeoeui segye

TV seriály

2019 Dakteo Peurijeuneo (TV seriál)
2018 Chinaehaneun pansanimkke (TV seriál)
Naeui ajeossi (TV seriál)
2017 Susanghan pateuneo (TV seriál)
2016 Ddanddara (TV seriál)
2014 Angkeumhan dolsingnyeo (TV seriál)
Banggwa hoo bokboolbok sijeun 2 (TV seriál)
Lomaenseuga pilyohae sijeun 3 (TV seriál)
2013 Banggwa hoo bokboolbok (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)

TV pořady

2017 싱데렐라 (TV pořad)
2016 트릭 앤 트루 (TV pořad)
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
2013 After School Club (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace