foto

Niklas Hjulström

  • nar. 15.2.1962 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Isprinsessan (studentský film)
Olycksfågeln (TV film)
2009 Dívka, která kopla do vosího hnízda
Dívka, která si hrála s ohněm
2005 Percy, Buffalo Bill a já
2003 Paradiset
Swedenhielms (TV film)
2001 Sprängaren
1996 Rusar i hans famn
1994 Stockholm Marathon
1993 Brandbilen som försvann
Muž na balkóně
Polis polis potatismos
Roseanna
1992 Blank päls och starka tassar (TV film)
Předtucha
1971 Spelaren (TV film)

TV seriály

2017 Restaurant (TV seriál)
Žena v domácnosti (S01E09)
2016 Springfloden (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (6)
2015 Blå ögon (TV seriál)
En söndag i september (E10)
Kölvattnet (E09)
Jordskalvet (E07)
další epizody (5)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Pokoj 302 (S05E01)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
...jord skall du åter varda (E03)
Tusen nålstick (E02)
další epizody (4)
2010 Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 2 (E06)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
Flickan som lekte med elden, del 2 (E04)
další epizody (4)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)
2003 De drabbade (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1996 Polisen och pyromanen (TV seriál)
1994 Håll huvet kallt (TV seriál)
Tre kronor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace