foto

Antonio de la Vega

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 108 Costuras
El Día de la Unión
2017 Fausto
2016 Manual de principiantes para ser presidente
2014 Hilda
2013 Espectro
Reencarnación: Una historia de amor
2012 Ventanas al mar
2011 Cuando estemos juntos
2010 Sin memoria
2009 Cabeza de buda
2008 Spam
2007 Poslední vyvolený
2006 Sexo, amor y otras perversiones 2
2005 Camaron
Tajemná moc
1987 Kronika ohlášené smrti

TV seriály

2018 Un extraño enemigo (TV seriál)
2017 Prcek (TV seriál)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
Epizoda 10 (S02E10)
další epizody (11)
2015 FC Cuervos (TV seriál)
Hrdinové od Alama (TV seriál)
The Rise of the Republic (E05)
Vengeance Is Mine (E04)
Blood for Blood (E03)
další epizody (5)
2013 El Señor de los Cielos (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
Encanto del Aguila, El (TV seriál)
2010 Aparicio, Las (TV seriál)
Gritos de muerte y libertad (TV seriál)
Minondo, Los (TV seriál)
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
Terminales (TV seriál)
2007 Trece miedos (TV seriál)
2005 Al filo de la ley (TV seriál)
2004 Inquilino, El (TV seriál)
2002 Otra, La (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Labyrinty vášně (TV seriál)
1998 Skrytá vášeň (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky