Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Álex chce za každou cenu prokázat, že na něho hodili sestřinu vraždu, a neváhá se mstít. Rozhodne se vytáhnout na světlo mnohem víc než jen skutečného pachatele. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle skvost z Mexika od úplně neznámých tvůrců a herců je za poslední dobu jednoznačně to nejlepší, co se objevilo nejen na celém Netflixu, ale možná v celé kinematografii. To, co původně začíná jako banalita, a tedy snaha o prokázání vraždy, se postupem času převrhne v intenzivní a strhující podívanou dosahující biblických rozměrů a já jsem nadšený jako ještě nikdy. Způsob, jakým je seriál podáván tj. retrospektivní vyprávění událostí a vzpomínek + dění v přítomnosti dávající do kupy finální obrázek, je sakra poutavý, každý díl si drží svůj standart a každý přinese klíčový moment vedoucí k závěrečnému rozuzlení. Postavy jsou sympatické, skvěle zahrané a každý charakter se v průběhu seriálu vyvíjí od nevinného člověka po šíleně hnusnou svini se svým vlastním, zvráceným tajemstvím. Během seriálu si divák bude vymýšlet stovky teorií, jak, co, kdo a proč, ale finální zvrat s ROZHODNĚ NEJLEPŠÍM CLIFFHANGEREM zamíchá úplně vším a jestli mi hned nedají druhou sérii, tak se zblázním. Osmý díl považuju za vrchol jakéhokoliv seriálu a nejen tam, ale v celém průběhu jsem byl napjatý, měl jsem husí kůži a pouštěl si další a další díl jako drogu. Nepopsatelný seriál a už teď to řadím na topku celého mojeho žebříčku a klidně bych si první řadu sjel hned teď znovu, protože takové emoce ve mě ještě žádný předtím nevzbudil. ()

yvona 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle "skvost" ukazuje na smilstvo, prohnanost, zradu, neřesti a agresi heterosexuální populace, proto je v seriálu kladen největší prostor dvěma gayům,jejich čistotě vztahu a vůbec disponují vším nejnej... a jejich právům na dítě. Celá série vcelku o ničem jiném není a nějaká vražda nějaké holky, která si to rozdala se dvěma muži, je vedlejší linie seriálu. ()

Reklama

iz67 

všechny recenze uživatele

Hmm. Mexicani natocili komedii. Jediny problem je, ze o tom nevedi. A ja asi propil mozek, ze jsem si od zacatku nevsiml, jaka je to hovadina, protoze nejen od pulky se vsichni chovaji naprosto nepochpitelne, nelogicky, blbe. A nebo pochopitelne, ale jako uplny vypatlanci. Nemluve o hereckych vykonech. Smesny, smesny, smesny! A divny, poprve se shodnu s Verbalem. ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Tohle je zajímavé vystavený počin, na kterém se mi nejvíc líbil a první a potom třetí série. Je sice pravda, že jsem od začátku čekala trochu víc pomstychtivosti, kterou slibuje první díl, ale co už. Je to vztahový seriál v nebezpečném prostředí s kriminálním dotazem, kdo zabil Sáru? Je to spletité (někdy trochu až moc), ale dobře se na to kouká. A nakonec to tvoří zajímavý uzavřený příběh. Tohle můžu s klidným svědomím doporučit. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

To ako vážne myslia, že bude druhá séria? Ako na čo to bude dobré? Založiť celý seriál iba na tom, že divák pozná vraha a hlavný hrdina sa chudák trápi vo svojej nevedomosti môže fungovať iba pár častí, a tie sa práve minuli. Vrah je totiž jasný už veľmi skoro, ale aby človek nezostal na pochybách, ešte v poslednej časti sa dostane divákovi aj obraz. Založiť druhú sériu na nejakej zcestnej tajomnosti Sáry s temnou minulosťou je už dosť mimo. Malo to skončiť už teraz a bolo by lepšie. Čo sa týka dejovej linky, nemôžem tvrdiť, že by bola vyslovene zlá, dokonca som sa na jednom mieste slušne nadpriemerne pobavil - keď mali v predposlednej či poslednej časti to rodinné stretnutie a všetko to na hlavného grázla prasklo. Ale to je asi tak všetko, väčšinou samá nuda s pár zábleskami priemernosti. To najhoršie je však herecká stránka, tá bola vážne príšerná. Syn toho grázla Rodolfo mi napríklad pripomínal nasratú gorilu, ešte tak aj chodil, zhrbený a s rukami pod kolená. No hrôza. Ale aspoň sranda. Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (165)

Zajímavosti (3)

  • Herec Eugenio Siller (José María Lazcano) prozradil, že produkce dala hercům „volnost“ ohledně jejich projevu – každý z herců tak mohl své postavě vdechnout zcela specifické osobnostní rysy. (fiLLthe3DD)
  • První (2021) a druhá série (2021) se natáčely v Mexiku, a to konkrétně ve městech: Ciudad de México, Pueblo, Guadalajara, Acapulco a Valle de Bravo (jezero Avándaro). Členové štábu pak museli dodržovat přísná hygienická opatření kvůli pandemii covid-19. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Reklama

Reklama