foto

Daniel Platzman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Raubíř Ralf a internet
2016 Imagine Dragons: Smoke + Mirrors Live (koncert)
2015 Projekt minulost

Dokumentární

2018 Believer

TV pořady

2008 Live from the Artists Den (TV pořad)
2003 The Best Hit USA (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Hudební videoklipy

2019 Imagine Dragons - Bad Liar (hudební videoklip)
2018 Imagine Dragons - Natural (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Zero (hudební videoklip)
2017 Imagine Dragons - Believer (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Thunder (hudební videoklip)
2015 Imagine Dragons - Friction (Lyric Video) (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Gold (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Roots (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Shots (hudební videoklip)
2013 Imagine Dragons - Demons (hudební videoklip)
2012 Imagine Dragons - It's Time (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Radioactive (hudební videoklip)
2009 Imagine Dragons - Uptight (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Best F(r)iends: Volume Two
2017 Best F(R)iends

Hudební videoklipy

2015 Imagine Dragons - Gold (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Roots (hudební videoklip)
2013 Imagine Dragons: On Top Of The World (hudební videoklip)
2012 Imagine Dragons: Radioactive (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2015 Imagine Dragons - Friction (Lyric Video) (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace