foto

Daniel Platzman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Raubíř Ralf a internet
2015 Projekt minulost

Dokumentární

2018 Believer

Hudební videoklipy

2020 Imagine Dragons - Nothing Left To Say (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Yesterday (hudební videoklip)
2019 Imagine Dragons - Bad Liar (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Birds (hudební videoklip)
2018 Imagine Dragons - Natural (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Zero (hudební videoklip)
2017 Imagine Dragons - Believer (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Thunder (hudební videoklip)
2015 Imagine Dragons - Friction (Lyric Video) (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Roots (hudební videoklip)
Imagine Dragons - Shots (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Gold (hudební videoklip)
2013 Imagine Dragons: Demons (hudební videoklip)
2012 Imagine Dragons - It's Time (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Radioactive (hudební videoklip)
2009 Imagine Dragons - Uptight (hudební videoklip)

Koncert

2016 Imagine Dragons: Smoke + Mirrors Live (koncert)

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Best F(r)iends: Volume Two
2017 Best F(R)iends

Hudební videoklipy

2020 Imagine Dragons - Nothing Left To Say (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Yesterday (hudební videoklip)
2019 Imagine Dragons - Birds (hudební videoklip)
2017 Imagine Dragons: Thunder (hudební videoklip)
2016 Lil Wayne feat. Wiz Khalifa, Imagine Dragons, Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors: Sucker for Pain (hudební videoklip)
2015 Imagine Dragons - Roots (hudební videoklip)
Imagine Dragons: Gold (hudební videoklip)
2013 Imagine Dragons: Demons (hudební videoklip)
Imagine Dragons: On Top of the World (hudební videoklip)
2012 Imagine Dragons: Radioactive (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2008 Live from the Artists Den (TV pořad)
2003 The Best Hit USA (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2015 Imagine Dragons - Friction (Lyric Video) (hudební videoklip)