foto

J.G. Quintel

  • nar. 13.9.1982 (36 let)
    Hanford, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Regular Show: The Movie (TV film)

TV seriály

2018 Close Enough (TV seriál)
2010 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Oceán strachu (S01E16)
2009 Normálka (TV seriál)
2008 The Marvelous Misadventures of Flapjack (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
2005 Camp Lazlo (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Normálka (TV seriál)
A Regular Epic Final Battle, Parts 2 & 3 (S08E28)
A Regular Epic Final Battle, Part 1 (S08E27)
Cheer Up Pops (S08E26)
další epizody (5)
2016 Normálka (TV seriál)
Christmas in Space (S08E23)
No Train No Gain (S08E22)
The Key to the Universe (S08E21)
další epizody (41)
2015 Normálka (TV seriál)
Snow Tubing (S07E18)
Win That Prize (S07E17)
Crazy Fake Plan (S07E16)
další epizody (36)
2014 Normálka (TV seriál)
Merry Christmas Mordecai (S06E10)
White Elephant Gift Exchange (S06E09)
The Real Thomas: An Intern Special (S06E08)
další epizody (33)
2013 Normálka (TV seriál)
New Year's Kiss (S05E14)
The Heart of a Stuntmen (S05E13)
The Thanksgiving Special (S05E12)
další epizody (42)
2012 Normálka (TV seriál)
The Christmas Special (S04E09)
One Pull Up (S04E08)
Guy's Night (S04E07)
další epizody (37)
2011 Normálka (TV seriál)
Under the Hood (S03E11)
Cruisin (S03E10)
Rap It Up (S03E09)
další epizody (38)
2010 Normálka (TV seriál)
Ello Gov'nor (S02E01)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Čas na dobrodružství (TV seriál)
Ketchup (S09E11)
Normálka (TV seriál)
A Regular Epic Final Battle, Parts 2 & 3 (S08E28)
A Regular Epic Final Battle, Part 1 (S08E27)
Cheer Up Pops (S08E26)
další epizody (5)
2016 Normálka (TV seriál)
Christmas in Space (S08E23)
No Train No Gain (S08E22)
The Key to the Universe (S08E21)
další epizody (41)
2015 Normálka (TV seriál)
Snow Tubing (S07E18)
Win That Prize (S07E17)
Crazy Fake Plan (S07E16)
další epizody (36)
2014 Normálka (TV seriál)
Merry Christmas Mordecai (S06E10)
White Elephant Gift Exchange (S06E09)
The Real Thomas: An Intern Special (S06E08)
další epizody (33)
2013 Normálka (TV seriál)
New Year's Kiss (S05E14)
The Heart of a Stuntmen (S05E13)
The Thanksgiving Special (S05E12)
další epizody (42)
2012 Normálka (TV seriál)
The Christmas Special (S04E09)
One Pull Up (S04E08)
Guy's Night (S04E07)
další epizody (37)
2011 Normálka (TV seriál)
Under the Hood (S03E11)
Cruisin (S03E10)
Rap It Up (S03E09)
další epizody (38)
2010 Normálka (TV seriál)
Ello Gov'nor (S02E01)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Close Enough (TV seriál)
2009 Normálka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace