foto

Forrest Lewis

  • nar. 5.11.1899
    Knightstown, Indiana, USA
  • zem. 2.6.1977 (77 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 The Todd Killings
Švindl
1968 Call to Danger (TV film)
1967 Riot on Sunset Strip
1966 Out of Sight
1965 Red Line 7000
1964 Man's Favorite Sport?
1963 Flubberův potomek
Tammy and the Doctor
1961 Posse from Hell
Roztržitý profesor
1959 Chundelatý pes
The Monster of Piedras Blancas
1958 Ovčák
The Thing That Couldn't Die
1957 Man in the Shadow
1955 All That Heaven Allows
Apache Ambush
Cell 2455 Death Row
Dial Red O
The Spoilers
1953 Escape from Fort Bravo
Francis Covers the Big Town
Gun Fury
Stand at Apache River, The
Take Me to Town
The Clown
The Lawless Breed
1952 Has Anybody Seen My Gal?
It Grows on Trees
1951 Week-End with Father
1945 I'll Tell the World
1943 Gildersleeve on Broadway

TV seriály

1973 Thicker Than Water (TV seriál)
1971 New Andy Griffith Show, The (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 Premiere (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Camp Runamuck (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Beachcomber (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Calvin and the Colonel (TV seriál)
Ichabod and Me (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
Wrangler (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Frontier Justice (TV seriál) - a.z.
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Alcoa Theatre (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
My Friend Flicka (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Father Knows Best (TV seriál)
Medic (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Chevron Theatre (TV seriál)
1951 Amos 'n Andy Show, The (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

TV pořady

1970 Swing Out, Sweet Land (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace