foto

Carolee Schneemann

  • nar. 12.10.1939
    Fox Chase, Pennsylvania, USA
  • zem. 6.3.2019 (79 let)
    New Paltz, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Times For
1969 Heads
1967 Body Collage
Fuses
Grimaces
1966 No. 4
1957 Loving

Dokumentární

2017 Carolee, Barbara a Gunvor
1998 SexTV (TV seriál)
1997 Birth of a Nation

Režijní filmografie

Filmy

1971 Plumb Line
1967 Body Collage
Fuses
1965 Viet Flakes
1964 Meat Joy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky