foto

Nikodem Kasprowicz

  • nar. 26.7.1979 (41 let)
    Tychy, Polsko

Herecká filmografie

Filmy

2018 Człowiek, który zatrzymał Rosję (TV film)
2017 Umění milování
2015 W spirali

TV seriály

2020 Szadź (TV seriál)
2019 Echo serca (TV seriál)
Chyłka - Kasacja (TV seriál)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Mecenas Lena Barska (TV seriál)
W rytmie serca (TV seriál)
2014 Na sygnale (TV seriál)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky