foto

Mischa Hausserman

  • nar. 31.10.1941 (78 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Rollerball
1999 Aféra Thomase Crowna
Vikingové
1996 Amanda
Likvidátor
1995 Smrtonosná past 3
1987 Úkladná vražda
1986 Murphyho zákon
1985 Nezvěstní v boji 2
1984 Zločiny mužů
1980 Survival Run
1979 Goldengirl
1974 Luger calibro 9: massacro per una rapina
1972 The Salzburg Connection
1968 In Enemy Country
1967 Kontrapunkt
1966 Roztržená opona
1965 DM-Killer

TV seriály

1983 Masquerade (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Long Christmas Eve (S01E11)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky