foto

Mischa Hausserman

  • nar. 31.10.1941 (77 let)
    Wien, Wien, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Rollerball
1999 Aféra Thomase Crowna
Vikingové
1996 Amanda
Likvidátor
1995 Smrtonosná past 3
1987 Úkladná vražda
1986 Murphyho zákon
1985 Nezvěstní v boji 2
1984 Zločiny mužů
1980 Survival Run
1979 Goldengirl
1974 Luger calibro 9: massacro per una rapina
1972 The Salzburg Connection
1968 In Enemy Country
1967 Kontrapunkt
1966 Roztržená opona
1965 DM-Killer

TV seriály

1983 Masquerade (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace