foto

Okowita

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 Level Up (TV film)
2005 Jsi jen naše
2004 Perfektní manžel (TV film)
1997 Crayola Kids Adventures: 20,000 Leagues Under the Sea
Dobrodružství v barvách: Gulliverova cesta na letící ostrov, do psí země a mezi liliputány
Dobrodružství v barvách: Trojský kůň
1996 The Cape (TV film)
1994 Roseanne: An Unauthorized Biography (TV film)
1993 Nic než strach (TV film)
Žena, která milovala Elvise (TV film)

TV seriály

2009 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the G.E.D. (S04E22)
Everybody Hates Bomb Threats (S04E21)
Everybody Hates Tasha (S04E20)
další epizody (12)
2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates James (S04E09)
Everybody Hates Big Bird (S04E08)
Everybody Hates Snitches (S04E07)
další epizody (20)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec hvězdy (S03E11)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kwanzaa (S03E10)
Everybody Hates the New Kid (S03E09)
Everybody Hates Minimum Wage (S03E08)
další epizody (21)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tulačka po hvězdách (S02E21)
Svítící kosti (S02E20)
Muž, který spadl z nebe (S02E19)
další epizody (5)
2006 Za rozbřesku (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kris (S02E10)
Everybody Hates Superstition (S02E09)
Everybody Hates Thanksgiving (S02E08)
další epizody (21)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Christmas (S01E11)
Everybody Hates Greg (S01E10)
Everybody Hates Food Stamps (S01E09)
další epizody (11)
2001 Zloději (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1995 Legend (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)

Zvukařská filmografie

TV seriály

2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates DJs (S02E17)

Střihačská filmografie

TV seriály

2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates My Man (S04E05)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates New Year's Eve (S04E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace