foto

Christina M. Kim

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Mrtvý bod (TV seriál)
My Art Project (S04E02)
Mum's the Word (S03E17)
Technology Wizards (S03E11)
2017 Mrtvý bod (TV seriál)
Upside Down Craft (S03E03)
In Words, Drown I (S02E20)
Draw O Caesar, Erase a Coward (S02E15)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Rodinná pouta (S02E05)
Němý svědek (S01E20)
Setkání (S01E16)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Probuzení (S01E10)
Terminál (S01E04)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Nový návrat (S04E18)
2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Dokud vás smrt nerozdělí (S04E04)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Poklidná čtvrť (S03E22)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Osamělý vlk (S03E06)
Vloupačka (S02E20)
Kriminál (S02E14)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Neznámý (S02E07)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
Greek Tragedy (S04E15)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Ball & Chain (S04E10)
Ztraceni (TV seriál)
Druhá žena (S04E06)
2007 Lost: Missing Pieces (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Par Avion (S03E12)
Cizinec v cizí zemi (S03E09)
2006 Ztraceni (TV seriál)
Dva na cestě (S02E20)
Celá pravda (S02E16)
Lovecká výprava (S02E11)

Herecká filmografie

TV seriály

2008 Ztraceni (TV seriál)
Ji Yeon (S04E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace