foto

Nick Wauters

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Near Extinction: Shangri-La (TV film)

TV seriály

2011 Událost (TV seriál)
The Beginning of the End (E21)
A Message Back (E14)
And Then There Were More (E11)
2010 Událost (TV seriál)
Everything Will Change (E10)
To Keep Us Safe (E02)
I Haven't Told You Everything (E01)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Fáze, fáze, fázičky (S03E06)
2007 4400 (TV seriál)
Audrey Parker's Come and Gone (S04E03)
2006 Médium (TV seriál)
The Darkness Is Light Enough (S02E20)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Near Extinction: Shangri-La (TV film)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky