foto

Jan Janga-Tomaszewski

  • nar. 29.12.1951 (68 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ekspedycja (TV film)
2014 Dżej Dżej
2011 Můj nejlepší nepřítel
1996 Panna Nikt
1988 Zamknac za soba drzwi
1977 Index

TV seriály

2019 Blondynka (TV seriál)
Co było, co będzie (S07E13)
Trudne wybory (S07E12)
Bracia mniejsi (S07E09)
další epizody (6)
2018 Blondynka (TV seriál)
Starzy przyjaciele (S07E05)
Nie chodzi o mnie (S07E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Filmowcy (S19E04)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Tajemnice z przeszłości (S01E06)
2016 Na dobre i na złe (TV seriál)
Życie za życie (S18E19)
Niespodzianka (S18E18)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2012 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Ikona (S07E13)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Boogie (E05)
Ważna przesyłka (E04)
2007 Kryminalni (TV seriál)
Do rąk własnych (S06E09)
2004 Glina (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Zemsta (E28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky