foto

Sławomir Głazek

  • nar. 1963

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Był sobie dzieciak
2012 Komisař Blonďák
2007 Teczki

TV seriály

2018 Korona królów (TV seriál)
2017 Brudny Henryk (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pasja (S18E04)
2016 Komisarz Alex (TV seriál)
Tajemnica lekarska (S08E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Antyk (S16E04)
2015 Mąż czy nie mąż (TV seriál)
Burzliwy powrót (E13)
Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Dzieci (E06)
Ranczo (TV seriál)
Złoty róg (S09E13)
Gambit geniusza (S09E04)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 1 (S02E01)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Suknia ślubna (S16E11)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S04E01)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 10 (S07E10)
2012 Nad rozlewiskiem... (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Ranczo (TV seriál)
Sztuka translacji (S06E09)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 3 (E03)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 10 (S03E10)
Episode 1 (S03E01)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (6)
Nowa (TV seriál)
Wątpliwość (E08)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Plac Napoleona (E01)
Daleko od noszy (TV seriál)
Szkoła uwodzenia (S12E06)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ślad na fotografii (S02E07)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Jabłka (S02E05)
Powołanie (S02E01)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Kinderbal (E10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Narkotyk (S01E04)
Eksperyment (S01E02)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 6 (S02E06)
Wydział zabójstw (TV seriál)
Wirus (E02)
2007 Ekipa (TV seriál)
Wolne media (E06)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Regina (TV seriál)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Pisać każdy może (E47)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
U fryzjera (TV seriál)
Urodziny (E06)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 5 (S03E05)
Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
2005 Bulionerzy (TV seriál)
Dzień zapłaty (S02E20)
Kryminalni (TV seriál)
Temat z Norwida (S03E06)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Ufo, cz. 2 (S04E08)
Ufo, cz. 1 (S04E07)
2004 Całkiem nowe lata miodowe (TV seriál)
Sprzedawcy marzeń (E08)
2000 Na dobre i na złe (TV seriál)
Skradzione dzieciństwo (S02E34)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Rozkazy a iniciativy (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky