foto

Agnieszka Wosińska

  • nar. 12.9.1968 (52 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Maryjki
2018 Plan B
Podatek od miłości
Zábava, zábava
2017 Bodo
2015 Moje dcery krávy
Ras
Żyć nie umierać
2014 Hardkor Disko
Přirození
Sblížení
2011 Jmenuji se Ki
2010 Belcanto
Nie ten człowiek
2009 Nigdy nie mów nigdy
2008 Kolik váží trojský kůň?
2007 Futro
2001 Portret podwójny
1997 Darmozjad polski
Łóżko Wierszynina
1993 Dwa księżyce
1991 Odjazd

TV seriály

2020 Rodzinka.pl (TV seriál)
Dyskretna Marysia (S16E05)
2019 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (6)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S10E11)
Episode 7 (S10E07)
Episode 1 (S10E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Oblicza miłości (S13E07)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Drugi ślub (S15E13)
Zabawa w chowanego (S15E08)
Granice miłości (S15E06)
další epizody (9)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Reguły gry (S21E03)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
Episode 13 (S02E13)
další epizody (8)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S09E13)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
další epizody (12)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Kalejdoskop (S13E13)
Ping - Pong (S13E11)
Żuraw i Czapla (S13E09)
další epizody (5)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Ucho prezesa (TV seriál)
Pełzająca dyktatura (S02E08)
Cały naród świętuje (S01E14)
Odwracanie kota (S01E05)
Ultrafialoví (TV seriál)
#limbo (S01E07)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 8 (S07E08)
Episode 5 (S06E05)
Komisarz Alex (TV seriál) - a.z.
Szkoła strachu (S10E09) - a.z.
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 6 (S02E06)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 1 (S02E01)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 1 (S01E01)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Zabójcza dawka (S02E10)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Czas honoru (TV seriál)
Kuzyn z Murmańska (S05E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Śpiewak (S07E07)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
2010 Apetyt na życie (TV seriál)
Prosto w serce (TV seriál)
Ratownicy (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (11)
Usta usta (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2009 Siostry (TV seriál)
Marzenia Matyldy (E03)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Prawo miasta (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 6 (E06)
2006 Mrok (TV seriál)
Król życia (E07)
Magda M. (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Episode 8 (S02E08)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Dziennikarka (S02E02)
Balkon z widokiem (S02E01)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1993 Czterdziestolatek. Dwadzieścia lat później (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky