foto

Meg Myles

  • nar. 14.11.1934 (84 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Delinquent
1983 Bláznivá láska
1971 Andersonovy nahrávky
1968 A Lovely Way to Die
Cooganův styl
1962 Satan in High Heels
1957 Calypso Heat Wave
1955 New York Confidential
Phenix City Story, The
1954 Dragnet

TV seriály

1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 Where the Heart Is (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1965 The Trials of O'Brien (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace