foto

Florent-Emilio Siri

  • nar. 2.3.1965 (54 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Pension complète
2012 Cloclo
2007 Mezi nepřáteli
2005 Rukojmí
2002 Vosí hnízdo
1998 Une minute de silence

TV seriály

2018 Marseille (TV seriál)
Conquête (S02E03)
Emprise (S02E02)
Parjure (S02E01)
2016 Marseille (TV seriál)
Intox (S01E04)
Crocodile (S01E03)
Homme de paille (S01E02)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Mezi nepřáteli

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Invitation sur le Plateau
2004 Matinale, La (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace