foto

Vasilij Mičkov

  • nar. 26.7.1966 (53 let)
    Sverdlovsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mama Maša (TV film)
Muzyka mojej duši (TV film)
2017 Kak vernuť muža za tridtsať dněj (TV film)
2015 Konec krásné éry
2014 Běrcy
Kino pro Alexejeva
2013 Bystreje, čem kroliki
Zerkala
2012 Obmeňajtěs kolcami (TV film)
Rasskazy
2011 Jelena
1988 Šut

TV seriály

2019 Sekta (TV seriál)
2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Krugovorot (TV seriál)
Major Sokolov. Igra bez pravil (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Prokljatije spjaščich (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
Zolotce (TV seriál)
Žena policejskogo (TV seriál)
2016 Nauči meňa žiť (TV seriál)
Ostrov (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Prestuplenije (TV seriál)
Razbityje serdca (TV seriál)
Siňaja roza (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Izmeny (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Saša+Daša+Glaša (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Potrošitěl (S02E12)
2014 Cezar (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
V čas bedy (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Suďja (S08E13)
Pjatnickij (TV seriál)
Poslednij raund (S04E30)
Ment v zakoně (TV seriál)
Vremja sobirať kamni (S08E02)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Točka vzryva (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Pochiščenije (S06E15)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Podžog (S01E09)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Sobačja rabota (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Kovarstvo (S02E05)
2011 Golubka (TV seriál)
Zajcev+1 (TV seriál)
2010 Realnyje pacany (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Aristokrat (S01E06)
Špionskije igry (TV seriál)
Izlučatel smerti (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky