foto

Dariusz Bronowicki

  • nar. 18.2.1968 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wonder Girls
2017 Nejlepší
2012 Komisař Blonďák

TV seriály

2020 Król (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Certyfikat (S24E10)
2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Piąta taryfa (S22E04)
2018 Pułapka (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S08E09)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Najwyższa pora (S20E32)
2017 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 6 (S10E06)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Natura zła (E12)
Na noże (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Strażacy (TV seriál)
Krok przed metą (S02E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Porzeczki (S16E09)
Bransoletka (S15E11)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Zakochana w mordercy (S07E12)
2014 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Więzienie (S02E11)
2011 Na dobre i na złe (TV seriál)
Przepowiednia (S13E08)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... (S02E25)
Our House (S02E10)
Daleko od noszy (TV seriál)
Szpital marzeń (S11E04)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Wyścig z czasem (E10)
2008 Agentki (TV seriál)
Prymus czyli klin klinem (E08)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
2007 Biuro kryminalne (TV seriál)
Rozwiązuję wszystkie problemy (S02E11)
2005 Fala zbrodni (TV seriál)
Promienie śmierci (S03E08)
2003 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Kraina obfitości (S06E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky