foto

Elżbieta Romanowska

  • nar. 4.6.1983 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Futro z misia
2016 Vzpomínka na léto
2011 Jak se zbavit celulitidy
2009 Zgorszenie publiczne

TV seriály

2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
W rytmie serca (TV seriál)
Sędzia (S05E04)
Trudne powroty (S05E03)
Rozstanie (S05E02)
další epizody (12)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Akcja serca (S03E12)
Trudny wybór (S03E11)
další epizody (23)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Epidemia (S01E12)
W pętli (S01E11)
další epizody (13)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Reguły gry (TV seriál)
Stary dobry Grzech (E12)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky