foto

Marcin Sitek

  • nar. 18.1.1980 (41 let)
    Iłża, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Psy 3. W Imię Zasad
2019 Skrytá hra
2009 Sviňky
2008 Środa, czwartek rano
2007 Lódka

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Przeszłość cię dopadnie... (E13)
Królestwo kobiet (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Ludzie i bogowie (TV seriál)
Ostatni skok (E07)
Echo serca (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Zmijovisko (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Bažina (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Korona królów (TV seriál)
Nelegální (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Oko za oko (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Na sygnale (TV seriál)
Straszna rzecz (S06E07)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Komisarz Alex (TV seriál)
Na prośbę matki (S10E04)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S05E11)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Bilet do śmierci (S03E02)
Czas honoru (TV seriál)
Ultimatum Rainera (S06E04)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Fatima (E09)
Terrorysta (E08)
další epizody (5)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
Episode 6 (S03E06)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (6)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 6 (S01E06)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Metro miłośc (E89)
2008 Wydział zabójstw (TV seriál)
Wiadukt (E17)
Kryminalni (TV seriál)
W cieniu (S08E13)
2007 Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 113 (E113)
2006 Kopciuszek (TV seriál)
Kryminalni (TV seriál)
Apteka (S04E13)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (5)
Klinika samotnych serc (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
Walentynki, czyli co jest grane? (cz. II) (S03E14)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Towar (S01E11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Niedomówienia (S06E04)
Rodzinne uzależnienie (S06E03)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Autokuracja (S05E37)
Złote gody (S05E32)
Niebezpieczny jadłospis (S05E31)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Továrny na smrt (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky