foto

Marcin Sitek

  • nar. 18.1.1980 (40 let)
    Iłża, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Psy 3. W Imię Zasad
2019 Skrytá hra
2009 Sviňky
2008 Środa, czwartek rano

TV seriály

2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Żmijowisko (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Rojst (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2018 Korona królów (TV seriál)
Nielegalni (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Oko za oko (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Komisarz Alex (TV seriál)
Na prośbę matki (S10E04)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S05E11)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Bilet do śmierci (S03E02)
Czas honoru (TV seriál)
Ultimatum Rainera (S06E04)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Fatima (E09)
Terrorysta (E08)
další epizody (5)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
Episode 6 (S03E06)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (6)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 6 (S01E06)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Továrny na smrt (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky