foto

Konrad Eleryk

  • nar. 12.5.1989 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Erotica 2022
2019 Solid Gold
2018 Ostatni klient (studentský film)
2017 Dla Ciebie (studentský film)
Tichá noc
2016 Gejša

TV seriály

2020 Bez skrupułów (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Zawsze warto (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 9 (S02E09)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zdążyć przed mordercą (S15E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pielgrzymka (S24E07)
2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Zawsze warto (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 1 (S01E01)
Pułapka (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S11E02)
Na dobre i na złe (TV seriál)
T jak tato (S20E03)
Jesteśmy rodziną (S20E02)
2017 Ultrafialoví (TV seriál)
#explosion (S01E03)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 4 (S06E04)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S10E12)
Episode 11 (S10E11)
Episode 10 (S10E10)
další epizody (12)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Sekrety i kłamstwa (S19E30)
Ironia losu (S19E28)
Gorzej być nie może (S19E27)
další epizody (5)
2016 Na dobre i na złe (TV seriál)
Solidarność matek (S18E33)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Zemsta (S04E01)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Czas honoru (TV seriál)
Paczka z Berlina (S06E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky