foto

Hye-young Lee

  • nar. 25.11.1962 (56 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Deo geim
2004 Haryu insaeng
2002 Pido nunmuldo eobshi
1995 Heeodeuleseo
1993 Cesta k Buddhovi
1991 Gaebyeok
1990 Nambugun
코리안 커넥션
1988 Seonggong shidae
1984 Muleupgwa muleupsai

TV seriály

2018 Madeo (TV seriál)
Mubeob byeonhosa (TV seriál)
2011 Nae maeumi deulrini (TV seriál)
2009 Kgotboda namja (TV seriál)
2007 Kimchi chiseu seumail (TV seriál)
2006 Utneun eolgullo dorabora (TV seriál)
2005 패션 70's (TV seriál)
2004 Mianhada, saranghanda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace