Reklama

Reklama

Soseolgaui Yeonghwa

  • Jižní Korea 소설가의 영화 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh o spisovatelce Joon Hee (Hye-young Lee), která jde do knihkupectví svého juniora, který zmizel. Sama vyleze na věž a potká dvojici filmových režisérů, přičemž ji Gil Soo (Min-hee Kim) při procházce v parku přesvědčí, aby s ní natočila film. (mikki089)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (2)

rivah 

všechny recenze uživatele

Je těžké říci, zda Hong v tomto snímku mystifikuje nebo demystifikuje proces filmování. Na tom sotva záleží. Pro toho, kdo viděl množství jeho děl v posledních dvaceti letech bude film působit jako kopie kopie. Je to totiž mimořádně malý film. /popis děje viz Chris Knipp, Writing: Movies na IMDb/ (50%) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono nemôžem už asi dávať lepšie hodnotenie ani zohľadňovať fakt, že Sang-soo Hong tvorí od svojho prvého filmu stále to isté, len v malých variáciách. Niekedy mi tie jeho príbehy sadnú viac, inokedy menej. A hoci sú tu stále umelci čo sa sťažujú akí majú ťažkí život, čiernobiele prevedenie tomu dodáva na určitej umeleckosti. Ale v zásade som sa s touto skupinou ľudí prestal dávno stotožňovať. A hlavne hlavná hrdinka mi v podaní Lee Hye-yeong mi prišla neznesiteľná. Zahrala to dobre. Ale presne takéto typy charakterov nemusím. Pozerateľné, ale v zásade načo? Všetko v tomto filme už Hong povedal niekoľko krát a lepšie. Stačí sa vrátiť k nejakému jeho staršiemu filmu.  Toto je pre mňa už jeho 30. snímok. A mám pocit, že to hlavné povedal prvými piatimi. Nechcem ho úplne zatracovať, lebo občas prekvapí. Ale dnes toto išlo úplne mimo mňa. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama