foto

Ah-in Jo

  • nar. 30.8.2010 (9 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pevnost

TV seriály

2019 Ligalhai (TV seriál)
Yeolhyeolsaje (TV seriál)
2018 Kiseu meonjeo halkkayo (TV seriál)
2017 Boksuja sosyeolkeulleob (TV seriál)
Pieora dalsoonah (TV seriál)
Ranjeri sonyeosidae (TV seriál)
2016 Byutipul maideu (TV seriál)
Haengbokeul jooneun salam (TV seriál)
Miseseukab 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky