foto

Rjóko Tanaka

  • nar. 28.7.1973 (46 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Grisaia no meikjú: Caprice no maju 0 (TV film)
2013 Dekakute ečči na ore no ane
Koikiši Purely Kiss: The Animation
2012 Aku no onna kanbu: Full Moon Night
Ikusa otome Valkyrie G: Ikusa otometači no tasogare
2011 Fairy Tail
2010 Kara no šódžo
2009 15 bišódžo hjórjúki
Binkan athlete
Cartagra: Cukigurui no jamai
Helter Skelter: Hakudaku no mura
Iššo ni H šijo!
Kodomo no džikan: Ni gakki
Tendžóbito to Akutobito saigo no tatakai
2008 Aneimo
Anijome wa idžippari
Cuma šibori
School Days: Magical Heart Kokoro-chan
School Days: Valentine Days
2007 Kodomo no džikan OAD
Magical Witch Academy: Boku to sensei no magical lesson – The Animation
2004 Čikan džúnintai: The Animation
Čikanša Thomas
2003 Flutter of Birds 2: Tenšitači no cubasa

TV seriály

2017 Rewrite 2nd Season (TV seriál)
2016 Rewrite (TV seriál)
2015 Grisaia no rakuen (TV seriál)
2014 Grisaia no kadžicu (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
2013 Little Busters! Refrain (TV seriál)
2012 Little Busters! (TV seriál)
2011 Hošizora e kakaru haši (TV seriál)
IS: Infinite Stratos (TV seriál)
Nekogami jaojorozu (TV seriál)
2010 Yosuga no Sora (TV seriál)
Šin Koihime musó: Otome tairan (TV seriál)
Šukufuku no Campanella (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Sora o miageru šódžo no hitomi ni ucuru sekai (TV seriál)
2008 Ga-Rei: Zero (TV seriál)
H2O: Footprints in the Sand (TV seriál)
Koihime musó (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Kodomo no džikan (TV seriál)
School Days (TV seriál)
2006 Gift: eternal rainbow (TV seriál)
2005 Shuffle! (TV seriál)
2004 Kakjúsei 2: Hitomi no naka no šódžotači (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky