foto

Andy Bobrow

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Iceland (TV film)

TV seriály

2017 Brooklyn 99 (TV seriál)
99 (S05E09)
2016 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
S tím se dá žít (S03E02)
2015 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Překvapení (S02E02)
Horká kaše (S01E02)
Žiju a jsem v Tucsonu (S01E01)
2014 Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do učitelství (S05E02)
2013 Save Me (TV seriál)
WWJD (E03)
Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do vázání uzlů (S04E10)
Děkanské hry (S04E01)
2012 Zpátky do školy (TV seriál)
Polštářová bitva (S03E14)
2011 Zpátky do školy (TV seriál)
Geografie globálního konfliktu (S03E02)
Zákon o péči a východoevropská diplomacie (S02E18)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Diplom z mixologie (S02E10)
Základy raketové vědy (S02E04)
2008 Hollywood Residential (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace