foto

Mathieu Bisson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lutine
2012 Jeux dangereux (TV film)
2011 Pour Djamila (TV film)
2008 Mitterrand à Vichy (TV film)
2007 H.B. Human Bomb (TV film)
L'Affaire Ben Barka (TV film)
Notable donc coupable (TV film)
Čekání na lásku (TV film)
2006 Jean de La Fontaine
Jízdenka do vesmíru
L'oncle de Russie (TV film)
2004 La nourrice (TV film)
Mezi životem a snem
2003 Enfants du miracle, Les (TV film)
2002 Jean Moulin (TV film)
1991 Zloděj dětí

TV seriály

2017 Professor T. (TV seriál)
2016 Prof T. (TV seriál)
2015 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le Cadavre anglais (S06E01)
2012 Příliš brzy (TV seriál)
La mutation (S02E02)
2010 Marion Mazzano (TV seriál)
Případy v cizině (TV seriál)
2008 À droite toute (TV seriál)
2006 Tajemství Sopky (TV seriál)
2005 Clara Shellerová (TV seriál)
Un cadeau de la vie (S01E06)
14 juillet (S01E04)
Etat secret (S01E03)
další epizody (5)
2003 Et toc! (TV seriál)
Petits mythes urbains (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky