foto

Ann Ogbomo

  • nar. Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Last Letter from Your Lover
2017 Liga spravedlnosti
Wonder Woman
2014 Honeytrap
2013 Světová válka Z
2012 Julius Caesar (TV film)

TV seriály

2019 Krypton (TV seriál)
Mercy (S02E08)
In Zod We Trust (S02E06)
A Better Yesterday (S02E05)
další epizody (6)
2018 Krypton (TV seriál)
The Phantom Zone (S01E10)
Hope (S01E09)
Savage Night (S01E08)
další epizody (8)
2010 Bouquet of Barbed Wire (TV seriál)
2008 Vůně Kalahari (TV seriál)
2005 Blessed (TV seriál)
2003 Hardware (TV seriál)
Krůček k vraždě (TV seriál)
Echoes (S03E01)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky