foto

Gina Gionfriddo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2020 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Ghosts (E07)
Hairtrigger (E03)
2018 Psychiatr (TV seriál)
These Bloody Thoughts (S01E04)
Silver Smile (S01E03)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Domek z karet (TV seriál)
12. kapitola (S01E12)
2011 Borgia (TV seriál)
2009 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prostá duše (S06E07)
Maškaráda (S06E06)
Volný pokoj (S05E17)
další epizody (4)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Škodolibost (S02E17)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vězeň (S05E03)
Krása (S04E19)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky