foto

Gina Gionfriddo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 The Alienist (TV seriál)
These Bloody Thoughts (E04)
Silver Smile (E03)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 12 (S01E12)
2011 Borgia (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Právo a pořádek (TV seriál)
Betrayal (S18E11)
Executioner (S18E09)
Driven (S18E05)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prostá duše (S06E07)
Maškaráda (S06E06)
Volný pokoj (S05E17)
další epizody (4)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Škodolibost (S02E17)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vězeň (S05E03)
Krása (S04E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace