foto

Jasuši Nagata

  • nar. 11.10.1907
    Nagasaki, Japonsko
  • zem. 12.9.1972 (64 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Šinobugawa
1969 Joru no nettaigjo
Kigeki: Daigekitocu
Nidaime wakaojabun
1968 Taijó no ódži: Horus no daibóken
1967 Wakamono tachi
Šóbu inu
1966 Ičiman sanzennin no jógiša
Kinokawa
Nemuri Kjóširó: Buraiken
1965 Kemono no ken
Shonin no isu
Yotsuya kaidan
1964 Kojiki taisho
1963 Akumjó ičiba
Jagjú bugeičó: Katame suigecu no ken
1962 Curry rice
Slzy na lví hřívě
Zankoku na cuki
Zoku Šin akumjó
1961 Akuma no temari-uta
Andžu to Zušiómaru
Eien no hito
Keišičó monogatari: Džúninin no keidži
Ore ga džigoku no tedžinaši da
1960 Kiiroi sakurambo
Sabaku o wataru taijó
1959 Džigoku no soko made cukiau ze
Karatači nikki
Kazabana
Kaze no naka no hitomi
Lidský úděl 1.: Čistá láska
Ningen no kabe
Sekišunčó
Smrtonosný mrak
Šingo džúban šóbu: Dainibu
1958 Haru koro no hana no en
Ten to sen
Či to ai no šuppacu
月光仮面
1957 Průsmyk Daibosacu
Sora yukaba
Černá řeka
1956 Micukubitó
1955 Ai sureba koso: Daippa – Hanauri musume
Maboroši kózó no bóken: Daiičibu, Dainibu
Ókami
1954 Aizen dóčú: Otoko no čimacuri
Hana to ryû - Dai-ni-bu: Aijô ruten
Horafuki Tandži
Rjúko hačitengu: Daiičibu, Dainibu
Rjúko hačitengu: Daisanbu, Kankecuhen
Taijó no nai mači
Šindžicu no aidžó o motomete: Izuko
1953 Hiroba no kodoku
Hirošima
Magokoro
Waseda daigaku
Šišun no izumi
1951 Umi no hanabi
1950 Bórjoku no mači
Pen icuwarazu, bórjoku no mači
Satsujinsha no kao
1949 Odžó-san kanpai
Toulavý pes
1948 Hakai
1943 Wakaki sugata
1942 Daigorecu no kjófu
1929 Karatači no hana

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky