foto

Donna Summer

  • nar. 31.12.1948
    Boston, Massachusetts, USA
  • zem. 17.5.2012 (63 let)
    Naples, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Thank God It's Friday
1969 p wie petersilie, pille, presswurst, pinscher, punkt punkt punkt (TV film)

TV seriály

1989 Family Matters (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2016 Jak se kalila hudba (TV seriál)
2004 Intimate Portrait: Donna Summer (TV film)
Sex 'n' Pop (TV seriál)
1999 VH1 Presents Donna Summer: Live and More... Encore! (koncert)

TV pořady

2013 The Queen Latifah Show (TV pořad)
2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2006 Amerika má talent (TV pořad)
2004 Tavis Smiley (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 Maury Povich Show, The (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Solid Gold (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Ring Parade (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace