foto

Andrea Howard

  • nar. 10.2.1947 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Summer School
1983 Making of a Male Model (TV film)
Policistka z titulní strany (TV film)
1982 Pink Motel
1980 Nahá bomba
1979 Just You and Me, Kid
1978 Thank God It's Friday

TV seriály

1986 Knight Rider (TV seriál)
K.I.T.T. zabiják (S04E12)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
Romance Theatre (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Lanigan's Rabbi (TV seriál)
Rosetti and Ryan (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace