foto

Bülent Ergün

  • nar. 27.5.1968 (51 let)
    Trabzon, Black Sea Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Atçalı Kel Mehmet
Ayaz
Beginner
2016 Olaylar Olaylar
2015 Kırmızı
2013 Mc Dandik
2012 Bana Bir Soygun Yaz

TV seriály

2019 Tek Yürek (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
další epizody (15)
Çukur (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
2018 Bir Litre Gözyasi (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2017 Kalp Atışı (TV seriál)
Söz (TV seriál)
Ölüm Sessizliği (S01E10)
Yalaza (TV seriál)
2016 Gecenin Kraliçesi (TV seriál)
Vatanım Sensin (TV seriál)
2015 Kara Sevda (TV seriál)
Láska na první pomoc (TV seriál)
Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
Şehrin Melekleri (TV seriál)
2014 Ankara'nın Dikmeni (TV seriál)
Kocamın Ailesi (TV seriál)
Üç Arkadaş (TV seriál)
2013 Ali Ayşe'yi Seviyor (TV seriál)
Babam Sınıfta Kaldı (TV seriál)
Fatih (TV seriál)
Güzel Çirkin (TV seriál)
Hayat Dediğin (TV seriál)
Kırmızı (TV seriál)
Osmanlı Tokadı (TV seriál)
Salih Kuşu (TV seriál)
2012 Böyle Bitmesin (TV seriál)
Eve Düşen Yıldırım (TV seriál)
Harem (TV seriál)
Hayatımın Rolü (TV seriál)
Kurt Kanunu (TV seriál)
Kötü Yol (TV seriál)
Sudan Bıkmış Balıklar (TV seriál)
Ustura Kemal (TV seriál)
Uçurum (TV seriál)
Yalan Dünya (TV seriál)
Yol Ayrımı (TV seriál)
İki Dünya Arasında (TV seriál)
2011 Alemin Kıralı (TV seriál)
Avrupa Avrupa (TV seriál)
Babam İçin (TV seriál)
Umutsuz Ev Kadınları (TV seriál)
Velkolepé století (TV seriál)
2010 Fatmagül'ün suçu ne? (TV seriál)
Yahşi Cazibe (TV seriál)
Öyle Bir Geçer Zaman ki (TV seriál)
2007 Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky