foto

Nicolai Brüel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Dogman
2013 Stroj
2005 Mladý Andersen
Návrat
2001 Den serbiske dansker (TV film)
1999 Min smukke nabo
1994 Frække Frida og de frygtløse spioner

TV seriály

2018 Legend of Cambria (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace