foto

Yeo-jin Hong

  • nar. 5.2.1958 (61 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Geurida
2016 Hiya
2015 Pail : 4022ileui sayook
Yeonaeui mat
2012 Hoogoong : jewangeui cheob
2008 4 yoil
Kidalida michyeo
2007 Yonguijudo miseu sin
2003 Jugeulrae salrae
1999 루트 7
1998 Kishal kkayo

TV seriály

2018 Nado eommaya (TV seriál)
2016 Kaerieoleul kkeuneun yeoja (TV seriál)
2015 Boolgoolui chayeosa (TV seriál)
2014 Yoohok (TV seriál)
2013 Deo isangeun mot chama (TV seriál)
Jewangui ddal, Soobaekhyang (TV seriál)
Moozasik sangpalja (TV seriál)
Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
Yawang (TV seriál)
2012 Gaksital (TV seriál)
Jiwoonsoodaetong (TV seriál)
Neongkuljjae gulleoon danshin (TV seriál)
Noran boksoocho (TV seriál)
Pandayanggwa goseumdochi (TV seriál)
2011 Boobookeulrinik saranggwa jeonjaeng sijeun 2 (TV seriál)
Neon naege banehsseo (TV seriál)
2010 Gwaenchanha, appa ddal (TV seriál)
Jaieonteu (TV seriál)
Mindeulre gajok (TV seriál)
2009 Chanranhan yusan (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
Mangsulyijima (TV seriál)
Salmatnabnida (TV seriál)
2008 Cheonsaeui yoohok (TV seriál)
Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2007 In soonineun yeppeuda (TV seriál)
Komapseumnida (TV seriál)
2006 90 Il, saranghal sigan (TV seriál)
Keu yeojaui seontaek (TV seriál)
Sarangdo miumdo (TV seriál)
2003 Olin (TV seriál)
Seonnyeowa sagikkun (TV seriál)
2001 Hotelrieo (TV seriál)
Piano (TV seriál)
1999 Boobookeulrinik saranggwa jeonjaeng (TV seriál)
1998 Heurinnare sseun pyeonji (TV seriál)
1997 Yeoja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky