Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jde o nevšední melodrama, které se točí kolem jednoho člověka a jeho lásky k dětem a zakázané lásky mezi nevlastními sourozenci.
Gangsterovi Uhk Gwanovi (Jae-hyeon Jo) se jednoho dne změní život, když zjistí, že má 10letého syna Han Jae Su. Současně také potká svoji životní lásku, vdovu Shin Hae Lim (Jo Min Soo), se dvěmi dětmi: 12letou dívkou Lee Soo Ah a 10letým Lee Kyung Ho, kteří se právě přistěhovali a otevřeli si klavírní školu. Jenže vše nejde podle představ a díky nátlaku okolí se vezmou. Jejich začínající vztah je přerván nehodou. Uplyne několik let, děti povyrostou. Jae Su (Go Soo) a Soo Ah (Kim Ha Neul) jsou do sebe velice zamilovaní, ale musí svoji lásku skrývat za nenávist, protože jsou rodina. Kyung Ho (Jo In Sung) se stává gangsterem. Drama sleduje jejich vzájemné vztahy.
Hvězdné obsazení se skládá z Go Soo (Green Rose), Kim Ha Neul (90 Days of Love) a In-seong Jo (Something Happend in Bali) - kariéra každého z nich nabrala raketový start po odvyslání tohoto seriálu. (mmatuli)

(více)

Recenze (1)

mmatuli 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál je potřeba být ve správném rozpoložení, jinak kolem vás proletí jen jako šum, případně ho rychle vypnete. Soustředí se na skvěle vykreslené hloubky postav, scény podbarvené výbornou hudbou. Je to o hledání východiska z (většinou) beznadějných situací. Jedna postava za druhou se ocitá v tragickém a sebezničujícím vztahu. I přes to nejde o depresivní seriál a rozhodně patří k tomu vůbec nejlepšímu z korejské seriálové tvorby. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama