foto

Bill Wrubel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Mužská záležitost

TV seriály

2019 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Stand by Your Man (S10E18)
Whanex? (S10E13)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Did the Chicken Cross the Road? (S10E07)
CHiPs and Salsa (S09E19)
Dear Beloved Family (S09E12)
2017 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Winner Winner Turkey Dinner (S09E07)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Spáč (S05E21)
Las Vegas (S05E18)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Larryho manželka (S05E03)
Hledá se kupec (S04E20)
Fulgencio (S04E13)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Sluhův únik (S04E04)
Živý obraz (S03E23)
Vypusťte klauny (S03E18)
další epizody (4)
2011 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Od domu k domu (S03E04)
Kdo se postará o Lily? (S02E20)
Naše děti a my (S02E12)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Staré auto (S02E01)
Letiště 2010 (S01E22)
Přistání na Měsíci (S01E14)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zloděj kol (S01E02)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Teachers. (TV seriál)
2005 Will a Grace (TV seriál)
Zmrtvýchvstání Stana Walkera (S08E01)
2004 Will a Grace (TV seriál)
Střepy přinášejí štěstí (S07E12)
Nový soused (S07E04)
2003 Will a Grace (TV seriál)
Bílá mu sluší (S06E07)
Sbohem, Stane (S05E24)
Srabi, ven! (S05E15)
2002 Will a Grace (TV seriál)
Poněkud zvláštní svatba 2/2 (S05E09)
Poněkud zvláštní svatba 1/2 (S05E08)
Jaká matka, taková Karen (S04E18)
další epizody (4)
2001 Kristin (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Plány nejen obchodní (S04E11)
1998 Studio sport (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky