Reklama

Reklama

Will a Grace

(seriál)
Trailer
USA, (1998–2020), 92 h 56 min (Minutáž: 21–46 min)

Hrají:

Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Shelley Morrison, Leigh-Allyn Baker, Michael Angarano, Penn Badgley, Gregory Hines (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Will a Grace jsou nejlepší přátelé a oba bydlí v New Yorku. Will je právník a Grace je designerka. Grace je zasnoubená, ale když se její vztah rozpadne, přestěhuje se k Willovi. Má to být jenom dočasná situace, pokud si Grace nenajde svůj vlastní byt, ale nakonec zůstanou spolu bydlet. Mezi jejich přátelé patří také Jack, Willův gay kamarád a Karen, asistentka Grace, která skutečně nemá zapotřebí pracovat, protože několikrát uzavřela velice výhodný sňatek. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

fredisek 

všechny recenze uživatele

"Nejdřív to jsou 'kamarádi', pak 'spolubydlící' a nakonec hrdí rodiče čínského děvčátka." Ironie, s jakou tenhle seriál komentuje svět, je úžasná. Věčně nalitá Karen a její mexická služebná jsou moje favoritky. Perfektně vyvážený humor s realitou, ohromnou nadsázkou a milou nesmyslností. Navíc výjimečně dobrý překlad i dabing: "Byla jsem sjetá jak skokanskej můstek." Geniální. K dobru seriálu taky slouží znělka. ()

vla_kor 

všechny recenze uživatele

Opravdu komický oddechový sitcom, který se netváří jako studnice životního moudra. - (např. Přátelé, rádoby poučná nuda, u které jsem se moc nezasmála a tak se koukla jen na pár dílů kvůli hostujícím hvězdám). - Navíc pohlední herci v bezvadných kostýmech od nejlepších návrhářů :-) Překladatel musí dostat pochvalu - dialogy se hemží slovními hříčkami a nepřeložitelnými vtípky. Vážně mu nezávidím jeho práci ... Horší už to bude s názvy dílů... Co se dabingu týče, nevadí mi, je to prostě dabing.Třeba Megan Mullally má nenapodobitelný hlas. Vzpomeňte si na její duet s Trumpem coby vidlákem :-) Zajímalo by mě, který díl byl v Británii nepřístupný do 15 let. Jestli můžete, koukněte se na originál, je to ještě vtipnější než se na český poslech zdá. ()

Reklama

JakeG 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou vtipné méně u jiných se popadám za břicho a nemůžu zastavit smích. Parta je to zajímavá se svejma vlastnostma /ironie a sarkasmy ze sebe sypou jak na běžícím páse/, ale trumfnout ve vtipnosti Jackieho a Caren? - přiznávám že jsou víceméně přeexponovaní a drsní, přesto ..... . Ty dva spolu a jejich hlášky, no KONEC! :)) ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem pár epizod tohoto seriálu, někdy ani ne celou, a vždycky u toho něco dělám, protože koukat a soustředit se jen na tohle by byla pro mě mnohem větší ztráta času, než lecjaký osmdesátkový béčko nebo sedmdesátkový porno s bobrama a knírama. Rozdíl je totiž v tom, že druhé a třetí jmenované může být vtipné a člověk se mnohdy výborně pobaví, což u Willa a Grace fakt nehrozí. Mimochodem, tak strašně nesympatické seriálové "charaktery" se jen tak nevidí. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Seriál Will a Grace je seriál, ktorý mi otvoril oči. Otvoril mi oči vtom, ako sa všetky tieto dvadsať minútové sitcomy podobajú s jednotlivými časťami. Tie isté fóry, tie isté hlášky, prostredie či situácie, ako napríklad v Priateľoch, Dharme a Gregovi, 2a pol chlapa... Nemôžem povedať, že som videl všetko. Videl som len jednu časť, aby som sa dostal do obrazu, zapamätal si hlasy jednotlivých postáv, ich charaktery a postoje. Avšak ďalších dielov som mal pustených v lište, aby som sa bavil práve na hláškach. A naraz prišlo to spomínané cvaknutie. Takže aké prostredie sa toči stále dookola, a aké časti som asi videl? Tak zásnuby, svadba, pohreb, hľadanie práce, a samozrejme bar mitzvah ...niekoľko narážok na gaysex (a to je asi jediné špecifikum), sex, sex, sex záverečný fór počas tituliek a logo spoločnosti. Ja ako zakomplexovaný radikálny homofób nad dve hviezdy ísť nemôžem. ()

Galerie (1 901)

Zajímavosti (43)

  • V dílu 4x08 dělá Jack konkurz na roli do seriálu Odpočívej v pokoji. Nate z onoho seriálu v jedné epizodě říká Davidovi, že sleduje právě Willa a Grace. (Tom Riddle)
  • V jedenácté epizodě třetí série („Swimming Pools... Movie Stars“) a šestnácté epizodě čtvrté série seriálu („Someone Old, Someplace New“) si samu sebe zahrála Sandra Bernhard. (JoranProvenzano)

Související novinky

NBC vzkřísí Kancl?

NBC vzkřísí Kancl?

21.12.2017

Jen málokterá americká předělávka britského seriálu měla takový úspěch jako Kancl. Výtvor Rickyho Gervaise a Stephena Merchanta se v USA dočkal devíti sérií, a přestože v roce 2013 skončil, v NBC se… (více)

Zemřel Gene Wilder

Zemřel Gene Wilder

30.08.2016

Alzheimerova choroba nám v neděli sebrala třiaosmdesátiletého herce Genea Wildera. Pokud jste viděli Producenty, Ohnivá sedla nebo Mladého Frankensteina, dobře víte, o koho jde. Tohle je ale jen… (více)

Reklama

Reklama