foto

Won-young Jang

  • nar. 5.11.1974 (44 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bibapbarulla
2016 Abbaneun dal
2015 Helmeoni
Missing : sarajin yeoja
2013 Lebanon kamjeong
2010 Yookhyeolpo kangdodan
2009 Nae sarang nae gyeote
2007 Gamyeon
Geunom moksori
Hwang Jin-Yi
Maeulgeumgo yeonswae seubgyeok sageon
Seukauteu
Ssawoom
2006 Bez slitování

TV seriály

2019 Goohaejwoe 2 (TV seriál)
2017 Boiseu (TV seriál)
Susanghan pateuneo (TV seriál)
This Life is Our First (TV seriál)
2016 Ddanddara (TV seriál)
2015 Aein isseoyo (TV seriál)
Gooyeochinkeuleob (TV seriál)
Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
Laseuteu (TV seriál)
Siksyalreul habsida sijeun 2 (TV seriál)
2014 Gitawa haspaencheu (TV seriál)
Modeonpameo (TV seriál)
Nae saengae bomnal (TV seriál)
Teuroteuui yeonin (TV seriál)
2013 Miseukoria (TV seriál)
Siksyareul habsida (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN 2 (TV seriál)
2012 Deuramaui jewang (TV seriál)
Jeon Woo-Chi (TV seriál)
Jiwoonsoodaetong (TV seriál)
2011 Baempaieo geomsa (TV seriál)
Midas (TV seriál)
Padam padam ... keuwa keunyeoui shimjangbakdongsori (TV seriál)
Poseidon (TV seriál)
2010 Chohon (TV seriál)
Gaeineui chwihyang (TV seriál)
2009 Minami shineyo (TV seriál)
Salmatnabnida (TV seriál)
Sitihol (TV seriál)
2008 Byeolsoongeom sijeun 2 (TV seriál)
Tajja (TV seriál)
2007 Byeolsoongeom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace