foto

Kerrie Hayes

  • nar. 15.11.1986 (32 let)
    Liverpool, Merseyside, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Traveller
2012 Místo nahoře (TV film)
2010 D.O.A (TV film)
Černý chlapec
2009 Kicks
Nowhere Boy
2008 Commander, The: Abduction (TV film)
Flick
2007 Přijít a zazářit

TV seriály

2017 Little Boy Blue (TV seriál)
Three Girls (TV seriál)
2016 The Living and the Dead (TV seriál)
2015 The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
2013 Textilka (TV seriál)
2012 Dobrej policajt (TV seriál)
2011 Vera (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Patnáct milionů meritů (S01E02)
2010 Inspector George Gently (TV seriál)
Peace & Love (S03E02)
2007 Lilies (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace