foto

Angela Stresemann

  • nar. 26.10.1952 (66 let)
    Bad Godesberg, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
Welcher Mann sagt schon die Wahrheit (TV film)
1999 Holstein Lovers (TV film)
Tatort - Traumhaus (TV film)
Wut im Bauch (TV film)
1998 Místo činu: Brémy - Přímo do srdce (TV film)
Polizeiruf 110 - Mordsmäßig Mallorca (TV film)
1997 Simones Entscheidung (TV film)
1996 Tatort - Parteifreunde (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Roter Kaviar (TV film)
1992 Männer vom K3 - Auf Sand gebaut, Die (TV film)
1991 Der Einbruch (TV film)
1988 Premiere
1985 Místo činu - Osudná nejistota (TV film)
1984 Beginn aller Schrecken ist Liebe, Der
Christines Schwester
Tatort - Heißer Schnee (TV film)

TV seriály

2007 Elvis a polda (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Nur eine kleine Affäre (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1989 Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Millionen-Coup, Der (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace