foto

Walter Kreye

  • nar. 18.7.1942 (77 let)
    Oldenburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Ende der Wahrheit
Der Weg nach Padulim
G'stätten
2018 Herr und Frau Bulle: Tod im Kiez (TV film)
2017 Eltern allein zu Haus: Frau Busche (TV film)
Spreewaldkrimi - Spiel mit dem Tod (TV film)
Zmatkářky: Nevěsta řekla ne (TV film)
Zvědové míru
2016 Alles aus Liebe (TV film)
Hotel Heidelberg - Kommen und gehen (TV film)
Katie Fforde: Tanec na Broadwayi (TV film)
Papa und die Braut aus Kuba (TV film)
2015 Die Insassen (TV film)
Engel der Gerechtigkeit - Geld oder Leben (TV film)
Engel unter Wasser. Ein Nordseekrimi (TV film)
2014 Kommissar Dupin - Bretonische Verhältnisse (TV film)
Mit Burnout durch den Wald (TV film)
2013 Alle Macht den Kindern (TV film)
Engel der Gerechtigkeit - Ärztepfusch (TV film)
Katie Fforde: Srdce pro dva (TV film)
Tessa Hennig - Mutti steigt aus (TV film)
2012 Katie Fforde: Láska přichází v létě (TV film)
Loď snů: Singapur (TV film)
2011 Záhada Severního moře (TV film)
2010 Unter anderen Umständen - Tod im Kloster (TV film)
2009 30 Karat Liebe (TV film)
Mama kommt! (TV film)
Schwarzwaldliebe (TV film)
2008 Die Frau aus dem Meer (TV film)
Ein starkes Team - Hungrige Seelen (TV film)
Loď snů - Rio de Janeiro (TV film)
2007 Autopiloten
Das Geheimnis meiner Schwester (TV film)
Doppelter Einsatz - Nackte Angst (TV film)
Du Gehörst mir (TV film)
Einmal Dieb, immer Dieb (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Menschenraub (TV film)
Setkání u řeky (TV film)
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Bouřlivý příliv (TV film)
Cornwallská romance (TV film)
Es war Mord und ein Dorf schweigt (TV film)
Heute fängt mein Leben an (TV film)
K3 - Kripo Hamburg: Gefangen (TV film)
Mondscheinkinder
Nic než přízraky
Nicht ohne meine Schwiegereltern (TV film)
Pod bílými plachtami: Druhé jaro (TV film)
2005 Die Schwarzwaldklinik - Neue Zeiten (TV film)
Herzlichen Glückwunsch (TV film)
Hölle im Kopf (TV film)
Tatort - Leiden wie ein Tier (TV film)
2004 Die Versuchung (TV film)
Nachtangst (TV film)
Sperling und die letzte Chance (TV film)
Wilsberg - Tödliche Freundschaft (TV film)
2003 Das Glück ihres Lebens (TV film)
Der Preis der Wahrheit (TV film)
Nach so vielen Jahren (TV film)
Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
2002 Bouře v srdci (TV film)
Der Elefant - Mord verjährt nie (TV film)
Der Unbestechliche
Hrátky s ohněm (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Zúčtování (TV film)
Liebe unter Verdacht (TV film)
Smrt in-line (TV film)
Vlak na věčnost (TV film)
Zweikampf (TV film)
2001 Der Vamp im Schlafrock (TV film)
Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
Lenya - Die größte Kriegerin aller Zeiten (TV film)
Meine Mutter, meine Rivalin (TV film)
Rudé pírko smrti (TV film)
Starkes Team - Verraten und verkauft, Ein (TV film)
2000 Blondine sucht Millionär fürs Leben (TV film)
Der Kardinal - Der Preis der Liebe (TV film)
Meine Tochter darf es nie erfahren (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis zur letzten Sekunde (TV film)
Starkes Team - Tödliche Rache, Ein (TV film)
Tatort - Bienzle und der Mann im Dunkeln (TV film)
Tatort - Rattenlinie (TV film)
The Bookfair Murders (TV film)
1999 Boulevard Berlin (TV film)
Der Tod in Deinen Augen (TV film)
Hlasy z temnot (TV film)
Männer und andere Katastrophen (TV film)
Místo činu: Kolín - Temná a světlá stránka (TV film)
Velká věc (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Verhängnisvolle Diagnose (TV film)
1998 Blutiger Ernst (TV film)
Edgar Wallace - Das Haus der toten Augen (TV film)
Fahrt in die Hölle - Eine gefährliche Liebe (TV film)
Hosenflattern (TV film)
Místo činu: Brémy - Přímo do srdce (TV film)
Operation Phoenix - Erntedank (TV film)
Sólo pro klarinety
Vorübergehend verstorben (TV film)
1997 Der Sohn des verrückten Dichters (TV film)
Doppelter Einsatz - Narkose ins Jenseits (TV film)
Heiß und kalt (TV film)
Hollister (TV film)
Polizeiruf 110 - Gänseblümchen (TV film)
Příliš čistá vražda (TV film)
Simones Entscheidung (TV film)
Sterben ist gesünder
Stille Herr Genardy, Der (TV film)
Tatort - Die Kommissarin - Alptraum (TV film)
Zwischen den Feuern (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Die Gazelle (TV film)
Schwurgericht - Der Killer im Nachtexpress (TV film)
Tödliche Wende (TV film)
Zwei vom gleichen Schlag (TV film)
1995 Špinavé peníze (TV film)
1993 Maus und Katz (TV film)
Nordkurve
Todesreigen (TV film)
1992 Neptun und Isolde (TV film)
1991 Ende der Unschuld (TV film)
Te Rua
Verurteilt: Anna Leschek (TV film)
1990 Hammermörder, Der (TV film)
1988 Ein Treffen mit Rimbaud

TV seriály

2019 Das Wichtigste im Leben (TV seriál)
2017 Dark (TV seriál)
Alpha und Omega (S01E10)
Alles ist jetzt (S01E09)
Sic mundus creatus est (S01E06)
další epizody (7)
2015 Donna Leonová (TV seriál)
Tierische Profite (E21)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Řeka života (TV seriál)
Návrat ztracené lásky (E01)
2012 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Herzlos (S01E03)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Srdeční záležitost (S03E03)
Těžké rozhodování (S03E02)
2007 Tlusťoch (TV seriál)
Na ostří nože (S02E10)
Nebezpečné hrátky (S02E06)
Falešná stopa (S02E05)
další epizody (5)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
Zwei Ärzte sind einer zu viel (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Sny jižních moří (S01E13)
Cena cti (S01E12)
Malé ryby (S01E11)
další epizody (13)
Donna Leonová (TV seriál)
Tajné kanály (E10)
2004 Unter weissen Segeln (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Na mušce (S08E03)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Das Profil des Mörders (S02E03)
1998 Alice auf der Flucht (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Malý svědek (S03E06)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1989 Reporter (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1982 Terra X (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2017 Kroymann (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace