foto

Alok Nath

  • nar. 10.7.1956 (63 let)
    Khagaria, Bihar, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De De Pyaar De
2018 Sonu Ke Titu Ki Sweety
2017 Kutumb The Family
Sargoshiyan
2016 Dil Toh Deewana Hai
2015 Second Hand Husband
2014 Kill Dil
2011 Khap
Trapped in Tradition: Rivaaz
2010 Life Express
2009 Raftaar - An Obsession
Thanks Maa
2008 Ek Vivaah Aisa Bhi
Mukhbiir
2007 Aur Pappu Pass Ho Gaya
Sirf Romance: Love by Chance
2006 Mere Jeevan Saathi
Vivah
2005 Sab Kuch Hai Kuch Bhi Nahin
Tango Charlie
Vaada
Zameer
2004 30 Days
Bhola in Bollywood
Ishq Hai Tumse
Police Force: An Inside Story
2003 Dabdaba
Indian Babu
Kaise Kahoon Ke... Pyaar Hai
Maa Santoshi Maa
Pinjar: Beyond Boundaries...
2002 Aap Mujhe Achche Lagne Lage
Ansh
Dil Hai Tumhaara
Hum Tumhare Hain Sanam
Jeena Sirf Merre Liye
Kaaboo
Mere Yaar Ki Shaadi Hai
Na Tum Jaano Na Hum
Rishtey
Tumko Na Bhool Paayenge
2001 Ek Rishtaa: The Bond of Love
Hum Deewane Pyar Ke
Jaydev
Mujhe Kucch Kehna Hai
Někdy veselo někdy smutno
Uljhan
2000 Aaghaaz
Kaali Topi Lal Rumaal
Khiladi 420
Le Chal Apne Sang
Rahasya
Sanam Teri Kasam
1999 Aa Ab Laut Chalen
Hum Saath-Saath Hain: We Stand United
Pyaar Koi Khel Nahin
Rytmus
Silsila Hai Pyar Ka
1998 Bada Din
Kabhi Na Kabhi
Mafia Raaj
Tirchhi Topiwale
Vinashak - Destroyer
1997 Anyay Hi Anyay
Cizí země
Dil Kitna Nadan Hai
Ghoonghat
Insaaf: The Final Justice
Jeevan Yudh
Kaun Sachcha Kaun Jhootha
Khwaab
Lahoo Ke Do Rang
1996 Agni Sakshi
Ek Tha Raja
Hahakaar
Jeet
Maahir
Papa Kahte Hain
Rakshak
Talaashi
Vijeta
Zordaar
1995 Gaddaar
Hathkadi
Hulchul
Hum Dono
Jai Vikraanta
Jeena Nahin Bin Tere
Kartavya
Ram Shastra
Ravan Raaj: A True Story
1994 Chauraha
Co pro tebe znamenám
Eena Meena Deeka
Gangster
Insaniyat
Kanoon
Kokh
Laadla
Maha Shaktishaali
Mr. Azaad
Saajan Ka Ghar
Sangdil Sanam
Zaalim
Zamane Se Kya Darna
1993 Anth
Antim Nyay
Chor Aur Chand
Dil Hai Betaab
Divya Shakti
Game
Izzat Ki Roti
Jaan Per Khel Kar
Sainik
Shabnam
Zakhmo Ka Hisaab
1992 Bol Radha Bol
Deewana
Dil Ne Ikaar Kiya
Gori
Khel
Meera Ka Mohan
Mehboob Mere Mehboob
Naseebwaala
Police Aur Mujrim
Sahebzaade
Sapne Saajan Ke
Shola Aur Shabnam
Tirangaa
Vishwatma
1991 Ayee Milan Ki Raat
Baharon Ke Manzil
Dastoor
Maut Ki Sazaa
Phool Bane Angaarey
Pyar Bhara Dil
Vishnu-Devaa
1990 Agneepath
Andha Bichar
C.I.D.
Din Dahade
Dushman
Haatim Tai
Insaaf Ka Suraj
Jamai Raja
Lekin...
Pati Parmeshwar
Shadyantra
1989 A co moje láska
Anjaane Rishte
Bandook Dahej Ke Seenay Par
Joshilaay
Kasam Suhaag Ki
Suryaa: An Awakening
1988 Agnee
Dayavan
Hamara Khandaan
Kabzaa
Main Zinda Hoon
Qayamat Se Qayamat Tak
Trishagni
1987 Marte Dam Tak
Mohre
Yeh Woh Manzil To Nahin
Zevar
1985 Apna Jahan (TV film)
Faasle
1984 Aaj Ki Awaz
Mashaal
Pet Pyaar Aur Paap
Saaransh
Sheeshay Ka Ghar
1982 Aadharshila
Gándhí

TV seriály

1988 Bharat Ek Khoj (TV seriál)
Dharam Yuddh (TV seriál)
1987 Buniyaad (TV seriál)
1980 Rishte-Naate (TV seriál)

Dokumentární

2005 Sunset Bollywood

Host

TV pořady

2013 Comedy Nights with Kapil (TV pořad)
2010 Zeetv Rishtey Awards 2010 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace